7 ceaiuri care alunga raceala

Categories: Sin categoría

Como.tomar_.el_.te_.de_.Boldo_Strănuţi, te doare capul? E clar, ai răcit, dar ceaiurile din plante te pot pune rapid pe picioare

Ceaiul de ghimbir poate fi aliatul tău în lupta cu bronşita. Se consumă cu miere şi suc de lămâie. De asemenea, dacă ai luat câteva kilograme în perioada sărbătorilor, te poate ajuta să le topeşti.

Ceaiul de busuioc ajută organismul să învingă boala. Se recomandă atât în timpul răcelilor, cât şi în crizele de ulcer. Are efect antiinflamator, scade febra şi calmează durerea de gât.

Ceaiul de muşeţel te scapă de insomnie, dar face minuni şi în tratarea unei răceli rebele. În plus, poate fi folosit cu succes şi în cosmetică, pentru că stopează acneea şi iritaţiile feţei.

Ceaiul de tei scade febra şi vindecă afecţiunile gâtului. Pe lângă asta, poate acţiona ca un sedativ, te face să te relaxezi şi să ai un somn odihnitor noaptea. Florile de tei combat tensiunea arterială şi unele migrene, dar deţin un rol esenţial şi în lupta cu celulita.

Ceaiul de soc elimină toxinele din organism, dar te poate fi util şi dacă te simţi răpus de o răceală de sezon. Ba mai mult, poate vindeca şi sinuzita.

Ceaiul de cimbru face minuni pentru sistemul respirator. El tratează astmul, bronşita şi stimulează sistemul nervos. Dacă îl consumi frecvent, stările de melancolie devin istorie.

Ceaiul de coji din ceapă poate fi socotit un adevărat elixir minune. Faimoasa băutură, care se obţine din două cepe ce se fierb cu tot cu coajă în 1, 5 litri de apă, alungă răceala şi durerile de cap, previne infarctul, tromboza şi accidentul vascular.

articol de pe adventist.ro

Author: Daniel Crisan

One Response to "7 ceaiuri care alunga raceala"

  1. ylyan Posted on 30 abril 2016 at 21:23

    Un articol foarte bun, desi in materie de ceaiuri orice om stie destul, mult mai mult un crestin-in speta, un adventist, decat ca in ultimul timp se apeleaza mai mult la medicamente si nub cred ca ne reprezinta, noi care suntem pro salud si ne lauda altii ca traim mai muilt intre 7-10 ani…Deci, multumesc pt aceste sfaturi minunate. Multe binecuvantari!

Deja un comentario